Аз искам...
Аз искам да ти подаря зората,
когато се разпуква като цвят.
И първите лъчи, прогонили тъмата,
да блеснат в твоята коса.
Аз искам да ти подаря и залеза,
когато тъжно тръгва си денят
и хоризонтът в алено догаря.
(А после да те срещна във съня.)
Аз искам да ти подаря небето -
със слънцето, звездите и луната.
Под него да разцъфнеш като цвете,
поливано от обичта ми.
© Сашо Маринов Все права защищены
- Сеси, Бубето, Станислава, Фери, Катя и Евелина!
Благодаря ви, Приятели!