В цветната градина заведи ме,
там при нежната Любов и Красота.
На неустоимост научи ме
и ми покажи как се говори с цветя.
При мечтите заключи ми
мак, маргаритка и жасмин.
Очите нежно целуни ми
и погали ме с полъха любим.
Необятно прегърни ме,
обикни моите черти.
В сърцето си постави ме
и направи ме част от мечтите ти.
В моите пламъци изгаряй,
обвит в оранж и суета.
Името ми не забравяй.
Аз съм пламъкът на твоята съдба.
© Пламена Добрева Все права защищены