Dec 14, 2007, 1:45 PM

Аз съм пламъкът на твоята съдба 

  Poetry » Love
1156 0 23

В цветната градина заведи ме,

там при нежната Любов и Красота.

На неустоимост научи ме

и ми покажи как се говори с цветя.

 

При мечтите заключи ми

мак, маргаритка и жасмин.

Очите нежно целуни ми

и погали ме с полъха любим.

 

Необятно прегърни ме,

обикни моите черти.

В сърцето си постави ме

и направи ме част от мечтите ти.

 

В моите пламъци изгаряй,

обвит в оранж и суета.

Името ми не забравяй.

Аз съм пламъкът на твоята съдба.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??