* * *
На парченца разносърци
счупи се денят.
Посоките се разотидоха.
Взривиха се картините,
разкъсаха пейзажите,
палитрите изляха се
в очите ми.
И този дъжд –
нарастващо тревожен,
събира звуците.
Пулсиране.
Времето изтича
от ръцете ми!
Лицата са смущаващо
далечни!
Разнищвам се,
разнищвам се болезнено!
Светът се олюлява застрашително.
Страхувам се.
© Мишелина Все права защищены