Жетварки посяха
пъпната ни връв
близо до звездите.
Ято бели гълъби отнесе
несбъднати мечти.
Капчица слънце,
биле омайно.
Притихнало сърце.
Усмихната надежда.
Има ни.
Коленичили пред
преизподнята на чувствата.
© Атанас Ганев Все права защищены
Замислящо.