17 мая 2020 г., 12:33

Белези от щастие 

  Поэзия » Другая
463 3 6

Всичките ми белези от щастие
тихо, но бунтовно ми напомнят
колко разточителна била съм,
пълнейки пропуканата стомна.


Връщат се задъхани пиянства.
Сладко сърцебиене дублира
времето, в което светлина съм,
раждам се и търся, и намирам.


Само цветове – сърце на лято, 
пъпчици, готови да се пръснат...
канят разтанцувана душата ми
нищо да не дава на страха си.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??