5 нояб. 2008 г., 18:25

Белите лебеди... 

  Поэзия » Другая
3471 0 41

Вечер долитат...
От много далеко...
Белите лебеди...
И още преди 
да поемат
съня ми,
усещам
нямата вярност...
докосване нежно и меко...
една победила смъртта
всеотдайност...
Незнайно,
от много далече,
все идват,
долитат
и сключват
свещена прегръдка те
само вечер...
Само вечер...
Денем ги няма...
От дълго...
От свършила вечност...
А как ги копнея...
молитвено-свято сърце...
Белите лебеди...
На моята майка
любящите
свидни
ръце...




© Елена Гоцева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??