Аз зная... че ти си по-умен...
аз зная... че ти си по-смел...
аз зная... че ти си по-силен...
аз зная... че си по-умел...
аз зная... не съм толкоз умен...
аз зная... че нямам кураж...
аз зная... по-слаб съм от тебе...
аз зная...не съм тъй-умел...
изгубил съм всичките битки...
които сме водили с теб...
но този път ти ще загубиш,
защото сега имам цел!
© Андрей Андреев Все права защищены