22.11.2018 г., 14:19 ч.  

Кръвно отмъщение 

  Поезия » Философска, Друга
576 1 0

Аз зная... че ти си по-умен...

аз зная... че ти си по-смел...

аз зная... че ти си по-силен...

аз зная... че си по-умел...

 

аз зная... не съм толкоз умен...

аз зная... че нямам кураж...

аз зная... по-слаб съм от тебе...

аз зная...не съм тъй-умел...

 

изгубил съм всичките битки...

които сме водили с теб...

но този път ти ще загубиш,

защото сега имам цел!

© Андрей Андреев Всички права запазени

Текстът не бива да бъде тълкуван буквално. Препинателните знаци са ключът към разгадаването.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??