Nov 22, 2018, 2:19 PM  

Кръвно отмъщение 

  Poetry » Phylosophy, Other
581 1 0

Аз зная... че ти си по-умен...

аз зная... че ти си по-смел...

аз зная... че ти си по-силен...

аз зная... че си по-умел...

 

аз зная... не съм толкоз умен...

аз зная... че нямам кураж...

аз зная... по-слаб съм от тебе...

аз зная...не съм тъй-умел...

 

изгубил съм всичките битки...

които сме водили с теб...

но този път ти ще загубиш,

защото сега имам цел!

© Андрей Андреев All rights reserved.

Текстът не бива да бъде тълкуван буквално. Препинателните знаци са ключът към разгадаването.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??