БЕЗГЛАГОЛНА ЗИМА
Зима. Вятър. Студ и сняг.
Истинска сибирска хала.
Миди. Пясък. Морски бряг.
И вълни от десет бала.
Стая. Свещ. Дърва. Камина.
Чаши две, с искрящо вино.
Пура. Музика. Любима.
Студ. И сняг. Виелица. И... зимно!
Мръзнещ: Ник
© Ник Желев Все права защищены