20.01.2016 г., 10:25 ч.

Безглаголна зима 

  Поезия
291 0 8

БЕЗГЛАГОЛНА ЗИМА

 

Зима. Вятър. Студ и сняг.

Истинска сибирска хала.

Миди. Пясък. Морски бряг.

И вълни от десет бала.

 

Стая. Свещ. Дърва. Камина.

Чаши две, с искрящо вино.

Пура. Музика. Любима.

Студ. И сняг. Виелица. И... зимно!

 

      Мръзнещ: Ник

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??