23 янв. 2007 г., 20:23

Безразличие 

  Поэзия
936 0 3
Нощта съблича свойта дреха тук,
за да отстъпи пред деня.
А от душата ти – ни стон, ни звук.
Но аз не ще те укоря.

Така замлъква често в някой миг
човешкото сърце. И как -
се пита - срещало деня е с вик
на радост, с обич – всеки зрак.

© Листопад Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??