20 дек. 2019 г., 11:46

Безсрамници... 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
812 4 3

 

На нас срамът не ни отива.  

Разминахме се. Този път ще чакам. 

Не само, че си толкова красива, 

причината, че страстен е меракът. 

И много вероятно ще останат празни, 

заради неотворена бутилка вино - 

онези две тъй, тънкостенни чаши, 

защото с устни сладкото горчиво е. 

Ще ти покажа колко те обичам. 

С ръцете и с дъха си - шепот. Стон. 

Ужасно бързо искам да събличам. 

Наричай ме копнеж, желание, нагон... 

Ще влизам много бавно. Като в храм. 

По кожата ти ще порасне зима. 

О, Боже влагата ти! Точно там, 

ще пия жадно. Ти изливай се. 

Във теб ще е пожар, плътта изгарящ. 

Аз целият ще съм море и буря. 

А Дяволите с рай ще ги накажем, 

така, че в адът си да ни сънуват. 

Трепериш от конвулсии и нежност. 

Гърба ми има шарки от страстта ти. 

Вкусът ми с дъх на твоята блаженост. 

Очите ти - доволни. Сбъднат грях. 

На нас срамът не ни отива. 

Да бъдем влюбени до кръст и гроб. 

Защо е чувството ни, похотливо 

ако не се изгаря от любов... 

 

Danny Diester 

(Стихопат.) 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??