За мен, това бе красива любов.
За теб, навярно поредния ти флирт.
Но в моя живот коварен и суров,
ти светла нишка ми откри...
И пътя видях, по който да вървя,
за да излекувам дълбоките рани.
Сега аз знам, че само Любовта,
стопля сърцето и душата храни...
За красотата очите ми отвори.
Приятелски щедро подаде ми ръка...
Откриха се пред мен пак кръгозори.
Разбрах къде се крие мойта самота.
Дали за мен в бъдеще ще има друга
такава обич, не бих могла да знам.
Не искам и да мисля, щом си тука.
Мога само от сърце да ти благодаря!
© Пепа Деличева Все права защищены