Oct 7, 2007, 1:00 AM

Благодаря ти! 

  Poetry
769 0 7

За мен, това бе красива любов.

За теб, навярно поредния ти флирт.

Но в моя живот коварен и суров,

ти светла нишка ми откри...


И пътя видях, по който да вървя,

за да излекувам дълбоките рани.

Сега аз знам, че само Любовта,

стопля сърцето и душата храни...


За красотата очите ми отвори.

Приятелски щедро подаде ми ръка...

Откриха се пред мен пак кръгозори.

Разбрах къде се крие мойта самота.


Дали за мен в бъдеще ще има друга

такава обич, не бих могла да знам.

Не искам и да мисля, щом си тука.

Мога само от сърце да ти благодаря!

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??