20 июл. 2008 г., 13:13

Благодаря ти, Ели 

  Поэзия » Другая
822 0 1

Запознахме си случайно!

Срещна ни една игра.

Но щастието ми е безкрайно.

БЛАГОДАРЯ ТИ за това!

Намерих в теб приятел,

това бе моята съдба.

За което много ти благодаря!

© Мария Ламбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??