20.07.2008 г., 13:13 ч.

Благодаря ти, Ели 

  Поезия » Друга
825 0 1

Запознахме си случайно!

Срещна ни една игра.

Но щастието ми е безкрайно.

БЛАГОДАРЯ ТИ за това!

Намерих в теб приятел,

това бе моята съдба.

За което много ти благодаря!

© Мария Ламбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??