Jul 20, 2008, 1:13 PM

Благодаря ти, Ели 

  Poetry » Other
824 0 1

Запознахме си случайно!

Срещна ни една игра.

Но щастието ми е безкрайно.

БЛАГОДАРЯ ТИ за това!

Намерих в теб приятел,

това бе моята съдба.

За което много ти благодаря!

© Мария Ламбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??