29 июл. 2011 г., 22:30

Блян 

  Поэзия » Любовная
657 0 0

Ще тръгна аз сама от Рая,

по пътя мрачен без покров,

ще тръгна аз сама в безкрая,

ти кажи ми има ли любов?

 

И тръгнах аз сама от Рая,

по пътя мрачен без покров,

и търсех да открия тая,

на която всички казваха:

Любов!

 

Вървях с години и се лутах,

дали не беше просто блян,

да вярвам и да търся тая,

която беше моят свян!

 

Намерих своята утеха

и Нея аз познах,

ала тя не беше тая,

за която аз мечтах!

 

 

 

 

© Велвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??