Аз не можах достатъчно да дам
на хората, които ме обичат,
на страдащите в моя тъжен ден
в годините назад, които тичат.
Дали успях да им докажа аз,
че много ги обичам безрезервно
и бил ли е все топъл моят глас
преди да отлетя в небитието?!.
Достатъчно ли съм била добра
към моите любими, верни хоòра
и всеки ли един от тях разбра,
че ме боли за тях и искам прошка.
Аз болки съм им причинявала,
страдания, тъга, сълзи, не крия...
Какво за тях не бих направила
вината си да мога да изкупя?!
© Силвия Милева Все права защищены