Oct 20, 2022, 10:30 AM

Болка 

  Poetry » Other
351 1 1

Аз не можах достатъчно да дам

на хората, които ме обичат,

на страдащите в моя тъжен ден

в годините назад, които тичат.

 

Дали успях да им докажа аз,

че много ги обичам безрезервно

и бил ли е все топъл моят глас

преди да отлетя в небитието?!.

 

Достатъчно ли съм била добра

към моите любими, верни хоòра

и всеки ли един от тях разбра,

че ме боли за тях и искам прошка.

 

Аз болки съм им причинявала,

страдания, тъга, сълзи, не крия...

Какво за тях не бих направила

вината си да мога да изкупя?!

© Силвия Милева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубав стих за равносметката, за разкаянието, за прошката! Докосна ме, благодаря!
Random works
: ??:??