Умът е неспокоен и брои
решения продажни и проклети.
За Добруджа! За Нея ме боли!
Удобните безумия са взети!
Продадена е част... И светлина!
Житницата вече е решето!
Обслужена е нечия страна...
Сърцето ли боли? Та то е клето!
Сега е Тя, утре ще е друго,
но пак ще е парче от наш'та плът!
Превърнаха ни на влечуго?...
Превърнаха ли? Те ще продължат!
Умът е неспокоен и брои
решения продажни и проклети.
За Добруджа! За Нея ме боли!
Удобните безумия са взети!
Детелина И. Стефанова ✍️🍀
© Детелина Стефанова Все права защищены
Повдига ми се от продажници и либерасти.
Нямаше нужда много да мисля в днешния ден за размисъл.
Поздравявам те, Детелина.