5 нояб. 2024 г., 07:50

Carpe diem 

  Поэзия » Любовная
50 1 0

Аз знам, че си истински -

топка от плът... кълбо от чувства...

Преминаваш през мен като

мартенски сняг.

 

Между нас два орисани свята.

По-бяла от лебед, грациозно

засявам деня си със грешки.

Непримирена.

 

На ъгъл съдбата продава мелодии,

на четири ръце изсвирени.

Токата... Фуга... Кончерто гроссо...

На живота.

 

А този, който подписва съдбата

не обещава на никого

два съседни билета

за следващото пътуване.

Някога...

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??