5.11.2024 г., 7:50 ч.

Carpe diem 

  Поезия » Любовна
49 1 0

Аз знам, че си истински -

топка от плът... кълбо от чувства...

Преминаваш през мен като

мартенски сняг.

 

Между нас два орисани свята.

По-бяла от лебед, грациозно

засявам деня си със грешки.

Непримирена.

 

На ъгъл съдбата продава мелодии,

на четири ръце изсвирени.

Токата... Фуга... Кончерто гроссо...

На живота.

 

А този, който подписва съдбата

не обещава на никого

два съседни билета

за следващото пътуване.

Някога...

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??