16 мая 2010 г., 19:30

Цеца-Скакалеца 

  Поэзия » Для детей
702 0 5

Ох, какво ли да я правим?

Мъничко хапни поне!

Цеца ядене забравя,

но да се огледа – не.

 

Все пред пусто огледало –

кълчи, фръцка се – цял ден.

Че да става ù се щяло

миска, хем и манекен!

 

Фигура да има слаба,

знае – трябва за целта.

Манджа? Не! Махнете хляба!

На диета все е тя...

 

И е слаба, даже твърде.

Като вейчица е Цеца.

Но защо тогаз се сърди,

че ù викат – Скакалеца?

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??