5 окт. 2021 г., 21:01

Част от теб 

  Поэзия » Любовная
1207 5 9

И в утрото, преди да се пробудя

От ритъма на твоето дихание...

Не се тревожа, нито пък се чудя

Дали си тук със своето мълчание.

 

Достатъчно е в себе си да бъда

Изпълнена с вълшебството ти чудно.

Повярвах и мечтата ми се сбъдна –

Да бъда част от теб... сърцето бие лудо.

 

Каквото и да е това вълнение...

То ражда в теб желание и сила.

Възбужда сетива и вдъхновение...

Тук всякакви въпроси са излишни.

 

И все пак има обяснение...

Любов вълшебна, шеметна и луда.

Тя Миг от Вечността, без измерение,

Душата ти обзема и бушува.

 

Тогава ти не знаеш, а обичаш...

Без думи, философия и мисли.

И не е нужно ти да и се вричаш,

Защото с теб споделят и звездите.

 

И вечер щом в съня си те прегърна,

Това ми е достатъчно и мило.

Дори мигът във пепел да превърне,

Спокойна съм, че в мен и теб Я има.

© Камелия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??