14 февр. 2009 г., 00:33

Честит празник! 

  Поэзия » Любовная
884 0 17

Стръкове житни врани кълват.

Черно е денем полето.

Вечер ги няма, и враните спят.

Вечер стихът само свети.

 

Колко е тихо. Свети луна.

Шушукат звезди по небето.

Съня ти разкъсвам, любима жена,

с вечното "Z" през сърцето.

 

Нейде напира жива вода

кора по асмите да цепи.

Нашата обич, любима жена,

във вино и зрънце да свети!

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??