Feb 14, 2009, 12:33 AM

Честит празник! 

  Poetry » Love
880 0 17

Стръкове житни врани кълват.

Черно е денем полето.

Вечер ги няма, и враните спят.

Вечер стихът само свети.

 

Колко е тихо. Свети луна.

Шушукат звезди по небето.

Съня ти разкъсвам, любима жена,

с вечното "Z" през сърцето.

 

Нейде напира жива вода

кора по асмите да цепи.

Нашата обич, любима жена,

във вино и зрънце да свети!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??