ЧЕСТИТА ДА НИ Е!
Тик-так, тик-так, тик-так, тик-так,
часовникът неуморно си отчита.
Година, пълна с болки, отминава пак,
въпроси в очите на всеки се прочита:
Колко от годината било е надежда,
колко от надеждата било е реалитет?
Колко мъка преобърната е в радост,
колко моменти пропити са със сладост?
В полунощ двете стрелки ще се слеят,
но хората прошка да поискат не умеят.
Честита да е! Прости ми! Давай, сега го кажи,
точно в дванадесет обичта си докажи!
Тик-так, тик-так, тик-так, тик-так,
стрелките кратко „спряха” да отмерват,
прегърнати и засмени сме отново пак,
времето, което ни остава, те измерват.
Ех, да можех стрелките назад да върна
и пропиляното в живота ни да възвърна!
Времето безкомпромисно върви, не спира
и с него човекът несъвършен си умира!
http://www.youtube.com/watch?v=pzrhOS7Ij2E
Поздрав към Авторите и, разбира се, към
Екипа, за прекрасния сайт!
Здраве и успехи на всички! Да ни е Честита!
© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены
Blagodaria i na teb vesela i uspeshna da bade Sisi!