30.12.2011 г., 20:00 ч.

Честита да ни е! 

  Поезия » Гражданска
534 1 2

 

 

       ЧЕСТИТА ДА НИ Е!

 

 

Тик-так, тик-так, тик-так, тик-так,

часовникът неуморно си отчита.

Година, пълна с болки, отминава пак,

въпроси в очите на всеки се прочита:

 

Колко от годината било е надежда,

колко от надеждата било е реалитет?

Колко мъка преобърната е в радост,

колко моменти пропити са със сладост?

 

В полунощ двете стрелки ще се слеят,

но хората прошка да поискат не умеят.

Честита да е! Прости ми! Давай, сега го кажи,

точно в дванадесет обичта си докажи!

 

Тик-так, тик-так, тик-так, тик-так,

стрелките кратко „спряха” да отмерват,

прегърнати и засмени сме отново пак,

времето, което ни остава, те измерват.

 

Ех, да можех стрелките назад да върна

и пропиляното в живота ни да възвърна!

Времето безкомпромисно върви, не спира

и с него човекът несъвършен си умира!

http://www.youtube.com/watch?v=pzrhOS7Ij2E 

 

Поздрав към Авторите и, разбира се, към

Екипа, за прекрасния сайт!

Здраве и успехи на всички! Да ни е Честита!

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.

  • Blagodaria i na teb vesela i uspeshna da bade Sisi!
  • Времето безкомпромисно върви, не спира
    и с него човекът несъвършен умира!

    Истина!
    Весело посрещане на Новата Година, Маестро!
Предложения
: ??:??