27 мая 2016 г., 16:40

Чужда 

  Поэзия » Любовная
486 0 1

Безсилна съм пред твойте думи,
безумно силно стягат нещо в мен.
С усмивка тъжна гледам пропаст помежду ни,
от години гласовете викат нощ и ден.

 

И чувам отдалече неговите стъпки
да внасят в мене тих копнеж,
че видиш ли у нас такава тръпка,
ще осъзнаеш и ще разбереш...

 

Пръсти разтвори и отпусни ръка,
усети как свободата сетивата ми разбужда.
Казвам ти - не ще ме задържиш така,
аз вече съм отдавна чужда.

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??