19 февр. 2022 г., 09:16  

Цвете 

  Поэзия » Любовная
236 0 0

Имах си в живота цвете,

слънце, що за мен сияеше,

що озари с лъчи поета,

по-красива от нея нямаше.

 

Ангел беше тя, добра,

нежна, чудесна теменуга,

но колко мъка се събра,

колко болка и тъга.

 

Носталгия ме потиска,

че любимата е далече,

а толкова душа я иска,

тъй силно ме привлече.

 

Наближава пролетта,

цветята цъфтят тогава,

ще се смили ли света

или самотата продължава!?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??