Ти, щом дойде
и цяла вселена
прероди.
И ме откри.
И накара ме
в черно
да виждам
Защото черна
бе твоята
душа.
Но щом
теб те няма
за какво ми е
красотата
да виждам цветове,
които всъщност
мразя?
И сега си
там
При нея
А аз тук
В сивото се
къпя
Защото
Ти щом
дойде
и цяла вселена
разруши
Но теб щом те няма
за какво ми е
да виждам
красотата,
която
всъщност
мразя?
И сега
в
сиво
се къпя
Защото.
Ти.
Щом.
Дойде.
Цяла.
Вселена.
Разруши.
© Anissta Striova Все права защищены