Да, всеки провал е ново начало,
да, всяка обида е знак,
да, всеки път извървян е победа,
да, всяка цел... има понякога праг.
Да, всяка мечта оживява във полет,
да, всяка прегръдка... подпорна стена,
да, всеки звук е начало на пролет,
да, всяко терзание... в живота везна.
Да, всяка усмивка е израз на чувства,
да, всяко погалване е вътрешен блян.
Да, всяко наричане е някакво случване,
да, всяко надмощие... плесница от длан.
30.12.2021г.
© Теодора Атанасова Все права защищены
Поздравления, Теодора!