Безлични и а-несиметрични,
типични - очички с преграда от бодлички;
некармични - погледи втренчени
като иглички в свят:
"по-добре един ден ще живееме заедно всички", а дефакто -
по отделно делите се на групички;
вплетени отзад ръчички,
на пасище - овчички,
пишете се хора ама в кавички,
сори за правописа,
хронично-болни словесни епилептички.
© Нина Чалъкова Все права защищены