26.03.2020 г., 16:23 ч.

Да бъда директна, може ли? 

  Поезия » Свободен стих
951 3 0

Безлични и а-несиметрични,

типични - очички с преграда от бодлички;

некармични - погледи втренчени 

като иглички в свят:

                     "по-добре един ден ще живееме заедно всички",  а дефакто -

по отделно делите се на групички; 

вплетени отзад ръчички, 

на пасище - овчички, 

пишете се хора ама в кавички,

сори за правописа, 

хронично-болни словесни епилептички. 

© Нина Чалъкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??