19 янв. 2023 г., 21:51

Да чакам ли 

  Поэзия
243 0 2

Да чакам ли

от

А.А.Павлов

 

 

Гъмжат в душите ни отрови

Обиващи човешкото във нас

превръщат ни във клонинги

Души ревниви,самотници 

във многолюден град.

Говорим но никой май не ще

ни чуе...във вярност пак ще се кълнем

Но надали ще я опазим,илюзията наречена любов...фалшиви усни ,усмивката

кривят а ти си казваш че тя е чудо!

Не ,това е само тишина и в нея чуваш

свойте сълзи как падат върху Тъпана Живот.

И пак е нощ звездите вече не ме радват.

Остава само тишина и болката със нея.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пчеличке,,много ме зарадва като се отби на моята страничка!Хубав ден и много усмивки!🥰
  • Оооо, драго ми е да те видя, Ангелче.
    Сериозна тема.
    Поздрави
Предложения
: ??:??