Аз съм сама! Не разбираш ли?!
Разслоена за миг из душата ти
се разпаднах до облачно сиво
в объркани глухи спирали
и дъждът не усеща дърветата!
Поплувах из тъжната нежност.
Не проумявам как ме имаш без
да ме имаш.
А си толкова плашещо сигурен...
ще те гушна като мъничко мече.
© Йоана Все права защищены