3 апр. 2010 г., 17:19

Де да беше така 

  Поэзия
560 0 0

Иска ми се като малка птичка да се науча да летя,
да разперя свободна крилете си над света.

Де да бях красива и добра,
защитница на останалите същества.

Някак да разтърсвам и горя
всеки, докоснал се до моята душа.

Щеше да е хубаво някак си така
да не съм сред хората сама.

И гордо да крача до любовта,
неразтърсена никога от болката.

Би било добре поне радостта
да бъде винаги на моя страна.


Но в живота никога не е така...

(3.04.2010г.)

© Моника Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??