Дойдох със гръм, ще си отида с буря
и всеки тих момент ще заглуша,
ще се стъмни просторът помежду ни,
ще ослепеят падащи звезди!
Ще търсиш дълго моето мълчание,
когато се превърна в летен звън,
ще закопнееш тихо за страдание,
а аз ще бъда спомен, зов и сън!
Дойдох с надежда, с вяра ще си ида
и ще приемам всеки ден с любов,
ще имам чанта само с хляб и книга
и ще прегърна своя нов живот!
© Екатерина Спасова Все права защищены