Apr 12, 2016, 8:00 PM

Дойдох, отивам си 

  Poetry
441 0 2

Дойдох със гръм, ще си отида с буря

и всеки тих момент ще заглуша,

ще се стъмни просторът помежду ни,

ще ослепеят  падащи  звезди!

 

Ще търсиш дълго моето мълчание,

когато се превърна в летен звън,

ще закопнееш тихо за страдание,

а аз ще бъда спомен, зов и сън!

 

Дойдох с надежда, с вяра ще си ида

и ще приемам всеки ден с любов,

ще имам чанта само с хляб и книга

и ще прегърна своя нов живот!

 

 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??