27 янв. 2020 г., 07:41

Притихване 

  Поэзия » Любовная
731 6 15

Нощта е течен шоколад,

разстила се и сладко ме обгръща.

Ухае на какаов аромат,

ръцете ѝ копнежно ме прегръщат.

И устните ѝ ми сладнят,

целува ме и се разтапя зракът.

Сами сме. Нека всички спят.

До утре ще я любя. Аз съм мракът.

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??