29 июл. 2008 г., 14:17

Докосване... 

  Поэзия » Любовная
1448 0 57

 

 

 

 

               Само миг

               през теб преминал

               топъл дъжд

               очите ми

               измива

               със любов

               раните погалил

               неуловим

               и нежен

               бяла рокля

               на сълзи

               за теб

               облякоx мили...

 

               в дъжда

               със капките

               се сливам

               изгубена

               във теб

               гола мокра

               и красива

               в твоите очи

               се къпя

               а ти в захлас

               мълвиш...

               Боже мой

               колко ти отива...

 

               топъл миг

               летен сън

               през мен преминал

               в душата ти

               посял

               любов

               и благослов

               във мене

               че те има...

               нежност

               в рокля на сълзи

               целувка

               на отминал вятър...

 

 

               MUZIKA>>> Rhythm of the Rain

 

 

 

                             

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??