Само миг
през теб преминал
топъл дъжд
очите ми
измива
със любов
раните погалил
неуловим
и нежен
бяла рокля
на сълзи
за теб
облякоx мили...
в дъжда
със капките
се сливам
изгубена
във теб
гола мокра
и красива
в твоите очи
се къпя
а ти в захлас
мълвиш...
Боже мой
колко ти отива...
топъл миг
летен сън
през мен преминал
в душата ти
посял
любов
и благослов
във мене
че те има...
нежност
в рокля на сълзи
целувка
на отминал вятър...
MUZIKA>>> Rhythm of the Rain
© Магдалена Костадинова All rights reserved.