8 февр. 2010 г., 09:15

Дом 

  Поэзия » Белые стихи
437 0 1

Дом

Това ли е вкъщи?

Където се връщам?

Където сърцето намира утеха.

Където душата до крайност разнищил,

намирам и време и смисъл да бъда...

© Милена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??