9 мая 2014 г., 16:37

Душата ми 

  Поэзия
791 0 10

ДУШАТА МИ

 

Душата ми е нежна и ранима!

О, колко много болки носи тя

под меката си зимна пелерина,

изплетена от пролетни цветя!

 

Когато ù се плаче, пак се смее

и всичките обиди ще прости!

Понякога с издрани колене е,

но никога с недонаписан стих!

 

На този свят кому ли е потребна -

с аршини земни мерят любовта...

Ала веднъж привлечена от тебе,

ще те обича и отвъд смъртта!

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??