9 февр. 2006 г., 17:21

душата ми избяга надалече 

  Поэзия
672 0 1

Сама останала в нощта,
си спомням аз за нежността,
изпитана  отдавна,
вечерта,в стая обгърната от тъмнина...
 Когато,аз ти подарих едничкото
за мене на Света...
когато ти поднесох на тепсия своята душа...
 Сега се скитам аз безцелно,
с мойто празно тяло
в пустощта...
 Душата ми я няма вече,
избягала е някъде далече

© Жеже Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??