Feb 9, 2006, 5:21 PM

душата ми избяга надалече 

  Poetry
673 0 1

Сама останала в нощта,
си спомням аз за нежността,
изпитана  отдавна,
вечерта,в стая обгърната от тъмнина...
 Когато,аз ти подарих едничкото
за мене на Света...
когато ти поднесох на тепсия своята душа...
 Сега се скитам аз безцелно,
с мойто празно тяло
в пустощта...
 Душата ми я няма вече,
избягала е някъде далече

© Жеже All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??