(За най-малките сладури)
Две ръчички: (солист)
Пляс - пляс - пляс! (всички деца)
Две крачета:
Туп - туп - туп!
Две мишлета:
Пис - пис - пис!
Две кутрета*:
Бау - бау - бау!
Две жаблета:
Кря - кря - кря!
Две кокошки:
Коо - коо - коо!
Две прасета:
Грух - грух - грух!
Две телета:
Муу - муу - муу!
Две момчета:
Ох - ох - ох!
_______________________________________
-*- кутре - малко кученце.
© Хари Спасов Все права защищены